7 Καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο (+30) 210 98.10.000 +357 22.777.799
Open Mobile Menu

Κουφώματα

Κουφώματα ονομάζονται όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται για να κουφώσουν (κλείσουν) τα ανοίγματα των τοίχων ενός κτιρίου. Δομικά, αποτελούνται από τα πλαίσια και τα τζάμια.

Τα εξωτερικά κουφώματα χωρίζονται σε παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου και συμβάλλουν καθοριστικά, σε διάφορες σημαντικές λειτουργίες των κτιρίων. Εάν ψάχνετε την καλύτερη επιλογή για το είδος των κουφωμάτων που θα καλύψει τις ανάγκες του δικού σας χώρου, θα πρέπει να συνυπολογίσετε τις ανάγκες για:Ανοιγόμενα Συστήματα Europa - Ανοιγόμενα Κουφώματα Europa - Portareto

  • φυσικό φωτισμό
  • θερμομόνωση
  • ηχομόνωση
  • ασφάλεια
  • εξοικονόμηση χώρου
  • και φυσικά το κόστος

Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες που θα πρέπει πάντοτε να εξετασθούν από τον ενδιαφερόμενο καταναλωτή, προκειμένου να είναι σε θέση να επιλέξει την αποδοτικότερη δυνατή λύση για τον χώρο του.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, η κατανάλωση για θέρμανση και ψύξη των κτιρίων αποτελεί το 40% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα κουφώματα αποτελούν μία σημαντική αιτία υπερκατανάλωσης ενέργειας, όταν η επιλογή τους γίνεται λανθασμένα ή βεβιασμένα. Είναι γεγονός πως η σωστή απόφαση για τα πλαίσια και τζάμια, θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοση του κτιρίου σας.


Τα εξωτερικά κουφώματα διακρίνονται στις εξής κατηγορίες

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Back to top