7 Καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο (+30) 210 98.10.000 +357 22.777.799
Open Mobile Menu

Συνθετικά Κουφώματα

Τα συνθετικά κουφώματα pvc, κατασκευάζονται από πολιβινιλοχλωρίδιο, το οποίο σε αντίθεση με τα περισσότερα πλαστικά αποτελείται από 43% πετρέλαιο, ενώ το υπόλοιπο 57% είναι το κοινό μαγειρικό άλας. Είναι μία εντελώς νέα σύνθεση, πολύ πιο εξελιγμένη από το απλό πλαστικό που κατασκευάζεται από καουτσούκ. Τα συνθετικά κουφώματα pvc αποτελούν ένα νέο είδος κουφωμάτων, όπου βρίσκεται σε ανάπτυξη και στον ελληνικό χώρο.

Γιατί να επιλέξω συνθετικά κουφώματα pvc;

Tα συνθετικά κουφώματα, σε σχέση με τα κοινά κουφώματα αλουμινίου, παρουσιάζουν ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα, τα κουφώματα PVC βοηθούν και στη θερμομόνωση του κτιρίου, στο οποίο εγκαθίστανται. Αυτό συμβαίνει, διότι το πλαστικό αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας. Η σημαντικότατη βελτίωση θερμομόνωσης που προσφέρουν παρουσιάζεται ειδικά, συγκριτικά με τα κοινά κουφώματα αλουμινίου τα οποία δεν έχουν καθόλου θερμομονωτικές ιδιότητες, εκτός εκείνων που περιέχουν και πολυαμίδιο.

Τα εξαιρετικά κουφώματα αλουμινίου Portareto με πολυαμίδιο μπορείτε να τα γνωρίσετε εδώ, ή να μας καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.


Επιλέξτε Σύστημα

Συνθετικά κουφώματα pvc Portareto

aluplast ideal4000 classicline - Portareto ποιοτικά συνθετικά κουφώματα pvc - Πόρτες, Παράθυρα, Μπαλκονόπορτες Portareto Pvc 80mm - Πορταρετο ποιοτικά συνθετικά κουφώματα pvc - Πόρτες, Παράθυρα, Μπαλκονόπορτες
Back to top